Kapcsolatok

responsive lightbox

Molnár Előd - fotós/ operatőr


Tel.: +36-70/610-2585

MOLNÁR ELŐD

----------

  A CSAPATBAN AZ ALKOTÓI SZENVEDÉLYT KÉPVISELEM. MINDIG TÖREKSZEM ARRA, HOGY MIND FOTÓSKÉNT, MIND OPERATŐRKÉNT MUNKÁIMBAN A TÖBBGENERÁCIÓNYI TUDÁS ÉS A LEGÚJABB TECHNIKAI MEGOLDÁSOK ÁLTAL PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGET JELENÍTSEK MEG.


  Tel.: +36-70/610-2585

responsive lightbox

Major Gyula - operatőr/ vágó


Major Gyula

----------

  A CSAPAT LEGFIATALABB TAGJA VAGYOK, MÉGIS MÁR 2012 ÓTA FOGLALKOZOM KOMOLYABBAN A FILMEZÉSSEL. A KÖZEGBE BELESZÜLETTEM, HISZEN ÉDESAPÁM IS A SZAKMÁBAN DOLGOZIK MÁR TÖBB ÉVTIZEDE. MENTALITÁSOMAT A MAXIMALIZMUS, MUNKÁIMAT A PONTOSSÁG JELLEMZI. SZERETEK CSAPATBAN DOLGOZNI, ÉS CÉLOM, HOGY MINDENBŐL A LEGJOBBAT HOZZAM KI.


responsive lightbox

Szabó Péter - kommunikációs vezető


SZABÓ PÉTER

----------

  TÖBB MINT 13 ÉVET TÖLTÖTTEM EL MAGYARORSZÁG VEZETŐ MÉDIA- ÉS REKLÁMÜGYNÖKSÉGEINEK BUDAPESTI IRODÁIBAN. EZ IDŐ ALATT HAZAI ÉS KÜLFÖLDI CÉGEK TÖBBSZÁZ MARKETING KAMPÁNYÁNAK TÁMOGATÁSA MELLETT REKLÁMFOTÓZÁSOK ÉS FORGATÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSÉT, LEBONYOLÍTÁSÁT ÉS UTÓMUNKÁJÁT MENEDZSELTEM. KIEMELTEN FONTOS SZÁMOMRA A CSAPAT TAGJAINAK INSPIRÁLÁSA, A PROJECTEK MAXIMÁLIS PRECIZITÁSSAL TÖRTÉNŐ KIVITELEZÉSE.


responsive lightbox

Tóth Richárd - grafikus


TÓTH RICHÁRD

----------

  IMMÁRON 7 ÉVNYI MOTION DESIGNERI TAPASZTALATTAL RENDELKEZEM, MELYET REKLÁMÜGYNÖKSÉGEKNÉL SZEREZTEM, ÍGY TERMÉSZETES SZÁMOMRA, HOGY GYORSAN KÉSZÍTSEK MINŐSÉGI ANIMÁCIÓKAT. MINDIG FONTOS VOLT SZÁMOMRA, HOGY OLYAN PROFI CSAPAT TAGJA LEHESSEK, AHOL A CÉL A SZABAD ALKOTÁS KIVÉTELES MINŐSÉGBEN, ÍGY LEHETŐSÉG NYÍLIK A VALÓBAN KREATÍV ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA.


responsive lightbox

Cseh István - Zeneszerző


CSEH ISTVÁN

----------

  SOHA NEM VOLT KÉRDÉS, SZÁMOMRA, HOGY A ZENÉBEN FOGOK KITELJESEDNI. 2007-BEN EGY ÖSSZTÖNDÍJ KAPCSÁN LEHETŐSÉGEM NYÍLT A KÖNNYŰZENE EGYIK FELLEGVÁRÁBAN A BOSTONI BERKLEE COLLEGE OF MUSIC-ON TANULNOM, AMIT 2014-BEN HIVATALOSAN A VILÁG LEGJOBB ZENEISKOLÁJÁNAK MINŐSÍTETTEK. 2009-BEN MAGNA CUM LAUDE KITÜNTETÉSSEL DIPLOMÁZTAM. A ZENEAKADÉMIA ÉS AZ AMERIKAI DIÁKÉVEK UTÁN ZENESZERZŐKÉNT ÉS GITÁROSKÉNT IS OTTHONOSAN MOZGOK MIND A KLASSZIKUS MŰVEK, MIND A KÖNNYŰZENE VILÁGÁBAN. MUNKÁSSÁGOMAT TÖBB, MINT 30 FILM, REKLÁMFILM ÉS SZÁMOS ZENEKARNAK ÍRT DAL FÉMJELZI, MIKÖZBEN 2012-BEN PRÍMA DÍJJAL TÜNTETTEK KI.


responsive lightbox

Csiga Tamás - producer


Tel.: +36-70/341-6794

CSIGA TAMÁS

----------

  A PÉNZÜGYI SZFÉRÁBÓL ÉRKEZVE 10 ÉVE MENEDZSELEK PROJECTEKET. MUNKÁM ALAPJA, HOGY MINŐSÉGI VÉGEREDMÉNYT CSAK ELHIVATOTTAN, PROFI SZAKEMBEREKKEL EGYÜTTMŰKÖDVE ÉRHETEK EL.


  Tel.: +36-70/341-6794